Budite sigurni u Vaš osmeh!

Stomatološka ordinacija "Apexdent"
Dr Milivoja Petrovića 6a/4, Rakovica, Beograd

 

Naše usluge

U mogućnosti smo da Vam zakažemo konsultativne preglede iz svih grana stomatologije koji su neophodni za uspešan završetak Vaše terapije.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA
Prateći najnovije trendove i tehnologiju, u mogućnosti smo da izađemo u susret Vašim željama. Izrada metalo-keramičkih nadoknada, mobilne protetike u vidu parcijalnih, totalnih ili Wizil proteza dovodimo do potpune rehabilitacije Vašeg zubnog niza.

DEČJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA
Briga o zdravlju usta i zuba počinje od najranijeg detinjstva. Cilj nam je da korisnim savetima roditeljima i deci probudimo svest o značaju redovnih poseta stomatologu, redovnog i pravilnog održavanja oralne higijene, pravilne ishrane kao i izbegavanju loših navika.Time želimo da unapredimo oralno zdravlje malih pacijenata na zadovoljstvo njihovih roditelja i nas samih.

ORTODONCIJA
Nepravilnosti rasta, razvoja i položaja zuba i vilica , primenom odgovarajućih fiksnih i mobilnih aparata može biti pravi put za osmeh koji dovodi do psihološkog i estetskog zadovoljstva. Naši specijalisti će učiniti da ono što je Vama izgledalo nemoguće postane moguće.

BOLESTI USTA I ZUBA
Od izuzetnog značaja je rano otkrivanje bolesti, njenog uzroka a samim tim i sprovođenje adekvatne terapije.Ranim otkrivanjem hronične bolesti zubnih tkiva, tj. karijesa, i primenom najkvalitetnijih materijala sprečićemo njeno uporno delovanje, razaranje i gubitak zuba.
Pored ovog oboljenja, kao najčešći uzrok gubitka zuba su bolesti parodoncijuma (potpornih tkiva zuba). Svaka infekcija desni može se ozbiljno odraziti na Vaš organizam i dovesti do niza drugih sistemskih oboljenja. U cilju saniranja infekcije terapija može biti konzervativna u smislu: uklanjanja zubnog kamenca i drugih naslaga, obrade parodontalnih dzepova... i hirurška metoda sa ciljem očuvanja i oporavka zdravlja kosti.

ORALNA HIRURGIJA
Ukoliko se ukaže potreba za hirurškim intervencijama bilo kao jedinim izborom ili ukoliko se iscrpe sve mogućnosti konzervativne terapije, hirurški tim će uraditi odgovorno, efikasno i bezbolno intervenciju. U što kraćem roku i bez komplikacija.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA
Bezmetalna keramika: Blistav i lep osmeh danas znači mnogo više od predmeta zavođenja. U vremenu smo kada njime možemo dovesti do boljeg privatnog, društvenog i poslovnog statusa. Savremena stomatologija je omogućila novim materijalima da svojim estetskim karakteristikama pretvaraju keramičke nadoknade u prirodni zubni niz.
Beljenje zuba:Jednim dolaskom kod nas možete imati zdrav i lep osmeh koji može biti razlog Vašeg lepšeg pogleda na svet...
Nakit za zube-Jedna od najlepših usluga, kojim se jednostavnim postupkom stavlja nakit na Vaš zub. Brzo, jednostavno, ne oštećuje zub, i isto tako se može ukloniti bez ikakvih tragova koji ostaju.

 

Početna | O nama | Usluge | Prijatelji ordinacije | Specijalna ponuda | Kontakt
Copywright © Apexdent 2008