Budite sigurni u Vaš osmeh!

Stomatološka ordinacija "Apexdent"
Dr Milivoja Petrovića 6a/4, Rakovica, Beograd

 

O Apexdentu

Naša saradnja ne počinje ulaskom u našu ordinaciju i ne završava izlaskom iz nje... počinje Vašim pogledom u ogledalo svakog jutra a završava kada sklopite oči pred spavanje...
Želja nam je da pomognemo u čuvanju i održavanju Vašeg zdravlja našom uslugom koja se zasniva na poverenju, istini, iskustvu i veštini.
DOBRODOŠLI U „APEXDENT“!
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našu novootvorenu stomatološku ordinaciju čija prijatna atmosfera i srdačno osoblje pruža osećaj opuštenosti, udobnosti i sigurnosti, jer se nalazite na mestu na kome se brinu O VAMA.
Ovde smo da Vam pomognemo da svoje odluke sprovedete u delo, odgovorimo na mnoga pitanja, rešimo Vaše stomatološke probleme i dovedemo Vas do srećnog i zdravog osmeha. Takođe, cilj nam je da Vam pružimo ugodnu i bezbolnu intervenciju tako da poseta stomatologu bude više od običnog odlaska kod lekara.
Možda je naizgled kod nas isto, ali je bolje nego na drugom mestu, zato vredi proveriti i uveriti se.
Pregled, kao i sve vrste konsultacija u ordinaciji „Apexdent“ su besplatni. Pregledom ćete saznati kako se može rešiti Vaš problem, koji je način najbolji i naravno, koliki je iznos predloženih usluga.
Dođite, posetite nas, i uverite se da na jednom mestu možete dobiti vrhunsku uslugu, sa najkvalitetnijim materijalima i najpovoljnijim cenama.
Ukoliko previše dobro zvuči , onda verovatno tako i jeste...
Uvereni smo da iskrenom, uzajamnom i pre svega komunikacijom punom poverenja, možemo zdravlje Vaših usta i zuba učiniti besprekornim i tako poboljšati kvalitet Vašeg života. Čast nam je da ta zasluga pripadne nama...

Nije osmeh više samo merilo Vaše brige o zubima. Zdrav i lep osmeh čini svakog od Vas sigurnijom i zadovoljnijom osobom jer je svaki osmeh u centru pažnje ljudi koji Vas gledaju, a mi znamo da možemo mnogo učiniti da budete ponosni na njega.


Početna | O nama | Usluge | Prijatelji ordinacije | Specijalna ponuda | Kontakt
Copywright © Apexdent 2008